Parterapi inden jul

parterapi Inden jul
"Efter parterapi kan jeg fornemme at der er noget der er lettet i vores kommunikation. Og det er det satans til sjove, der er ved parterapi. Det at sætte ord på ting gør nemlig at alting bliver lidt lettere… Jeg har ikke set, hvad dine intentioner har været... At være til parterapi sammen vil jeg sige var sindssyg godt. Og måske tror jeg at vi begge to bedre forstod, hvad der var gået galt." - Udtalelser fra "Gift ved 1. blik".

Del dette indlæg

Parforhold

Har du holdt ferie? Slappet af med din familie og haft nogle hyggelige dage?

Eller har I gået op og ned af hinanden – måske har I vrisset lidt af hinanden? Måske har I slet ikke talt sammen?

Vil du ændre dit parforhold og få en bedre og hyggeligere juleferie? så er en parterapeut nær Odense en mulighed for jer.

Parforhold i krise

Der kan være mange grunde til, at vores parforhold har det svært. De stigende priser, økonomiske udfordringer og usikre tanker. “hvad har vi råd til? Hvad gør vi, hvis det hele bliver ved med at stige? hvis vi får en kold vinter?”

Når vi trues på de basale behov (mad, søvn, overlevelse), bliver de sekundære behov (kærlighed, omsorg, sex og intimitet) mindre vigtige. Nogle gange bliver de helt usynlige.

Det kan være svært i et parforhold, hvis den ene eller begge parter mister overskuddet og lysten til de sekundære behov. Hvis vi går som “kollegaer” og kun arbejder på opgaven “kom økonomisk igennem krisen”.

Vi kan lide afsavn, føle os svigtet, reagere med vrede, ked af det hed, eller måske reagerer vi slet ikke?

Parterapi og økonomi

Måske ved I – at lige nu, har I IKKE råd til parterapi.

Måske ved I -at I kommer igennem det (og I så må deale med udfordringer og problemer senere. (de udfordringer og problemer, som I IKKE taler om lige nu).

Men hvad nu hvis senere er FOR SENT?

Hvis det bliver for hårdt, udmattende, presset eller utilfredsstillende? Har I råd til at blive skilt? Råd til at bo 2 steder? – med 2 varmeregninger? – og evt. 2 biler? Læs Hvad koster en skilsmisse?

Hvad nu, hvis I kan få det bedre nu? Inden jul? for relativt billige penge?

Parterapi inden jul

Et parterapi forløb inden jul består af en fælles samtale, hvor vi alle 3 mødes. Jeg hører om jeres udfordringer, og hvad I gerne vil have hjælp til. Derefter mødes jeg en gang med jer hver især. Her lærer jeg jer og jeres mønstre bedre at kende. Derefter mødes vi fælles 4 gange – hvor I arbejder på at få et bedre parforhold – sådan som I ønsker jer, at det skal være.

Det kan være et ønske om at tale mere sammen. Genfinde intimitet (og sex), følelsen af at være værdsat og elsket…

I får 5 fælles og 2 individuelle samtaler. For kun 6075 kr. I alt 9,5 times samtale.

  • Er en god juleferie 6075 kr. værd? Er et parforhold, hvor du føler dig set og anerkendt og værdsat 6075 kr. værd?
  • Er det bedre at blive skilt end at betale 6075 kr. for (igen) at kunne tale godt sammen?

Udfyld kontaktformularen eller bestil en tid på tlf. 26 39 38 24.

OBS! Der er 8 uger til jul. Med en samtale pr. uge, kan I være klar til en dejlig juleferie med en bedre kommunikation og forståelse for hinanden.

“Det vi alle sammen kan lære er… at der er et meget vigtigt reparetionsarbejde som faktisk kan finde sted,  når man lige præcis får fat i, – hvad var det, der var min egen andel i det her der skete.. Det er det der gør, at man kan komme videre. Og det er der meget læring i for os alle sammen”

– Nina Reventlow, Psykoterapeut MPF med speciale i parterapi.

Fra DRs serie “Gift ved første blik“.

Se også disse indlæg

sorg efter dødsfald - psykoterapeut Odense,
Individuel terapi

Sorg efter dødsfald

Sorg er som veer under en fødsel. Det gør ondt!
Sorgen kommer og går. Den varierer i styrke. Den kan gøre så ondt – at du tror, du skal dø. Sorgen er samtidig et nødvendigt onde (ligesom veerne ved en fødsel).

billig parterapi odense
Parterapi

Billig parterapi Odense

Er der gået hverdag i jeres parforhold? Har I brug for hjælp til at genfinde kærligehden og nærværet? Tilbud på parterapi nu ♥️