Terapi til erhverv

Virksomhedsabonnement

Nogle gange, hvis et problem opstår akut, kan det være svært at vente på hjælpen. Faktisk kan problemet blive værre imens vi venter, og få flere følgeskader. Første trin i første hjælp lyder: ”Stands ulykken!” Det har du nu mulighed for som arbejdsgiver!

Inden for 5 hverdage får dine medarbejdere og deres husstande en terapisamtale, som ikke kun standser ulykken, men også begrænser følgeskaderne.

Lad mig forklare.. Selvom jeg er overbevidst om at de fleste virksomheder passer godt på deres medarbejdere, så sker der nogle gange ting, som vi ikke selv bestemmer. En medarbejder kan frygte at blive fyret. En anden medarbejder overvejer måske at skulle skilles. En tredje har udfordringer med sine hjemmeboende børn. Udfordringer som ikke direkte berører arbejdslivet, men som alligevel sætter sine spor. Medarbejderen melder sig måske mere syg, fordi han ikke kan overskue jobbet samtidig med alt det andet, han skal forholde sig til. Måske er han mindre fleksibel, da hans overskud går til at spekulere på om skilsmisse er det rigtige for ham. Måske giver han ikke de ekstra 10%, han plejer, fordi han bekymrer sig om sine børn. – og pludselig har det indflydelse på hans job og effektivitet.

Vilkår for virksomhedsabonnement

Jeg tilbyder derfor et abonnement til virksomheder. Det sikrer at op til 10 medarbejdere (inkl. medlemmer i deres husstand) kan komme i terapi inden for 5 hverdage. Problemerne behandles inden de bliver større og får mere indflydelse på både privatlivet og arbejdslivet. Den hurtige hjælp giver mere overskud for både medarbejder – rent privat, og for jeres virksomhed – økonomisk og socialt.

Pris for virksomhedsabonnement er 300 kr. (ex. moms) pr. måned. Dertil kommer betaling for hver samtale – som enten virksomheden eller medarbejderen eller dennes familiemedlemmer kan betale. I kan som virksomhed købe et klippekort med hhv. 10 eller 20 samtaleklip, som frit kan benyttes af alle medarbejdere og deres husstande. Kontakt mig på tlf.: 26 39 38 24 for at høre mere. Skulle en af dine medarbejdere ønske at komme i parterapi med sin parter, eller i relationsterapi med sin familie, kan de med brug af klippekort nøjes med at betale merprisen, som pt. Er 650 kr. pr samtale.

”Vidste du, at 430.000 danskere ( ca. 12 % af befolkningen) har symptomer på alvorlig stress hver dag? Stress (både på job og i hjemmet) er skyld i 1 million fraværsdage årligt!

Psykoterapeut Fyn | Psykoterapi Svendborg. Psykoterapeut Svendborg

Om Lise

Undervejs i mit liv, har jeg opdaget, at hver udfordring og hvert problem ikke har et bestemt facit. Det kan ofte løses på flere måder, afhængig af hvad vi som mennesker tillægger værdi.

Jeg startede LB terapi – et Liv i Balance, fordi alle mennesker er forskellige og har forskellige behov. Hvad der føles rigtigt for mig, er ikke nødvendigvis det, der føles rigtigt for dig, og omvendt.

Mit ønske er at hjælpe dig eller jer på den bedst mulige måde, som giver mening for dig/jer.

Ofte stillede spørgsmål

Min titel som psykoterapeut er ikke beskyttet, ligesom psykologens titel er.

Min uddannelse er godkendt af Reflektor (privat konsulentvirksomhed, der vurderer forskellige psykoterapeutuddannelser ud fra 12 kriterier) uden anmærkninger. Uddannelsen giver direkte optagelse i Dansk Psykoterapeutforening.

 

Det er din garanti for, at du får kvalificeret terapi, når du kommer hos mig.

Læs mere om forskellen på psykoterapeut og psykolog her

Nej, det kan du ikke (endnu). Det arbejder Dansk Psykoterapeut forening på, men indtil videre er det kun psykologer der har ydernumre, og som du kan få tilskud til.

Jeg kan hjælpe dig med langt de fleste problemer! Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er rigtigt. Jeg benytter mig ikke af en bestemt metode og følger heller ikke en manual.

Så det problem/de udfordringer du kommer med, dem taler vi om på en måde, så det giver mening for dig. Da alle mennesker er unikke, har vi også brug for forskellige tilgange, – derfor tror jeg også at jeg kan hjælpe dig.

Jeg har bl.a. erfaringer med samtaler om skilsmisse, kronisk sygdom, lavt selvværd/voksenmobning, utroskab, stressramte, småbørnsfamilier og hverdagsudfordringer.

Læs mere om psykoterapi her.

Jeg har tavshedspligt – dvs. at jeg ikke må videre formidle det du siger, uden din accept. Det gælder økonomiske problemer, utroskab mm. Jeg vægter, at der er tillid i terapien.

Hvis du fortæller mig, om andre el. dig selv som er i fare, eller om mennesker som udsættes for misbrug / omsorgssvigt har jeg pligt til at indberette det. 

Se regler her.