Gruppeforløb

Hvorfor vælge et gruppeforløb?

Som noget nyt tilbyder jeg nu gruppeforløb.

  • Gruppeforløb er IKKE terapi. 

Gruppeforløb er en samling af mennesker (en gruppe) som mødes om et fælles tema. Pt. Tilbyder jeg ”Fædregruppe”, ”Mødregruppe” og ”Forældregruppe”.

Fædregruppe – et tilbud til fædre på barsel. Få større viden om din babys udvikling, og betydningen af tilknytning imellem dig og baby. Del udfordringer med andre fædre. Få tips og tricks til at være en god far. Forståelse for hvordan baby kan ændre jeres parforhold – metoder til igen at få intimitet og sex med din partner. Fædregruppe afholdes tirsdag formiddag i ulige uger kl. 9-11. (med baby)

Mødregruppe – et tilbud til mødre på barsel. Vi taler om udfordringer ved at være blevet mor. Få støtte og tro på at du gør det godt (nok) både som mor, og kæreste/ kone. Få mere viden om din babys udvikling – og bliv følelsesmæssig klar til andre passer din baby i daginstitution. Gennem sparring i gruppen, får du tips og tricks fra andre mødre. Mødregruppe afholdes tirsdag formiddag i lige uger kl. 9-11. (med baby)

Forældregruppe – et tilbud til forældre, der er tilbage på arbejdsmarkedet. Få viden om og metoder til at ændre de uhensigtsmæssige mønstre, du oplever i din familie. Konflikter imellem børn og forældre? Uenighed om opdragelse imellem jer forældre? Hver gruppe tager udgangspunkt i netop de udfordringer, I bøvler med i hverdagen. Forældregruppe afholdes tirsdag aften kl. 9-21. (uden børn).

Hvad får jeg ud af at deltage i et gruppeforløb?

Når du deltager i et gruppeforløb hos LB Terapi får du ny viden om et bestemt emne. Du møder andre mennesker- som kender til de udfordringer, du bøvler med. Dvs. at du ikke er alene om de problemer- du slås med.

Et gruppeforløb giver dig ny viden, nye perspektiver, deltagelse i et nyt fællesskab – og på sigt evt. nye relationer i dit liv. Du får andre handlingsmuligheder og tips og tricks.

”Ingen kan alt. Alle kan noget. Sammen kan vi endnu mere.” – citat Carl Scharnberg

”Vidste du at grupper kan skabe en arena, hvor man via de andre og de relationer, der opstår, kan genfinde sig selv, forstå sig selv og forstå og indgå i samspil med andre mennesker.”

Familieterapeut - parterapeut- pædagog

Jeg hedder Lise og er uddannet psykoterapeut MPF og parterapeut fra Systemisk institut for Familieterapi. Psykoterapeut MPF er en beskyttet titel, som giver optagelse i Dansk psykoterapeut forening.  Det er jeres garanti for kvalificeret og kompetent hjælp.

Som familieterapeut har jeg stor viden og erfaring i arbejdet med familier. Jeg tror på, at alle familier er forskellige – og uanset hvor vi kommer fra, kan vi godt opnå det, vi gerne vil.

Jeg håber, at du ved at deltage i et gruppeforløb bliver klogere på dig selv og din familie- og får redskaber til at skabe, præcis den familiedynamik, du ønsker for din familie. Læs mere om Lise.

Parterapeut Odense - Parterapi Odense v. psykoterapeut MPF Lise Bruun Johansen.

Book din plads

Book 2 forløb – spar 15%. Hvis du booker 2 forløb – enten ”fædregruppe”, ”mødregruppe”, ”forældregruppe 1” eller ”forældregruppe 2” sparer du 15 %. Du betaler for begge forløb samtidig- begge forløb skal bruges inden for 1 år fra købsdato. Købte forløb refunderes ikke.

1 forløb – 3 gange a`2 timer = 500kr

2 forløb – 6 gange a`2 timer = 850 kr.

Book et forløb- klik på ”tilmelding til forløb” – skriv i mailen hvilket forløb, du ønsker at tilmelde dig.

Der er 10 pladser i hvert forløb. Jeg sender dig en faktura- din plads er booket, når jeg har modtaget pengene. Ved flere interesserede oprettes der venteliste. Forløbet afholdes med mindst 6 deltagere. (skulle der mod forventning ikke være 6 deltagere, tilbagebetales beløbet.)

Pris på gruppeforløb

1 forløb – 3 gange à 2 timer = 500kr.
2 forløb – 6 gange à 2 timer = 850 kr.

Book 2 forløb- spar 15%.

Retningslinier for gruppeforløb

Når du deltager i et gruppeforløb hos LB Terapi accepterer du samtidig tavshedspligt.

Tavshedspligt betyder, at du ikke må gengive hverken navn, personfølsomme data eller anden viden, der kan afsløre, hvilken person du omtaler. Dvs. at du må ikke fortælle andre om, hvem der deltager i gruppen, og hvad vi taler om. Jeg vægter fortrolighed højt. Fortroligheden er med til at skabe en tillidsfuld relation i gruppen (eller et tillidsfuldt rum), hvor I, som deltager, er trygge nok til at betro jer til hinanden uanset, hvilke udfordringer, det handler om.

Er du i tvivl om et gruppeforløb er noget for dig? Eller har du spørgsmål til indhold – eller ønsker at vide hvornår nye forløb starter? Så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, så kontakter dig hurtigst muligt.