Parterapeut Odense

Hvorfor vælge parterapi i Odense?

Er jeres parforhold i krise? Oplever I parforholdsproblemer, som I synes er svære at løse på egen hånd? Knas i parforholdet, som irriterer jer begge, uden at I ved, hvad I skal stille op med det?

Så er parterapi i Odense en god hjælp til jer. Parterapeut Odense tilbyder fleksible tidspunkter og kort ventetid!

Parterapeut Odense

Det er nemt og hurtigt, at komme i parterapi, hos LB Terapi – et Liv i Balance. Min klinik ligger 20 minutters kørsel fra Odense– uanset om I kommer langs Svendborgmotorvejen eller via den store rundkørsel (Rute 43). Jeg har samtalerum på min privat adresse på Midtfyn. (Sallingevej 3, 5750 Ringe).

At begynde i parterapi er for de fleste par en privat sag, som oftest ikke deles med andre. Når I vælger en parterapeut nær Odense, får I mulighed for at være anonyme. Min indkørsel er skærmet fra nysgerrige blikke og vej med en høj hæk. Jeg prioriterer diskretion. Jeg har altid pause imellem mine samtaler, så I undgår at møde andre klienter – både før og efter parterapien.

Imago parterapi

Som parterapeut i Odense er jeg inspireret af Imago parterapi og EFT terapi. Jeg tilpasser metoden, afhængig af hvilke udfordringer, I oplever i jeres parforhold.

Jeg tror ikke på, at èn metode passer til alle parforhold. Når vi tillader os selv, at være sårbare over for vores partner, åbner der sig en ny verden af kærlighed og tillid. Gennem parterapi hjælper jeg jer, med at (gen)finde vejen til kærligheden og tilliden. Læs mere om parterapi her.

Jeres parterapeut i Odense

Jeg hedder Lise og er uddannet psykoterapeut MPF og parterapeut fra Systemisk institut for Familieterapi. Psykoterapeut MPF er en beskyttet titel, som giver optagelse i Dansk psykoterapeut forening.  Det er jeres garanti for kvalificeret og kompetent hjælp.

Jeg elsker kærlighed! Jeg startede LB Terapi – parterapi i Odense, fordi jeg gerne vil hjælpe par med at få et bedre parforhold. Jeg tror på, at meget kan overkommes, ændres og tilgives – nogle gange skal vi have hjælp til det. Det kan være hårdt, svært og sårbart, at skulle dele sine følelser med hinanden – specielt hvis følelsen af svigt, har været der.

Som parterapeut i Odense fyldes jeg af stor taknemmelighed, når jeg får lov til at hjælpe par, med jeres parforhold. Jeg er ydmyg over, at få lov til at deltage lige dèr, hvor det er allermest sårbart. Hvor følelserne er så stærke, og hvor det kan gøre rigtig ondt. Men samtidig er det også i parforholdet, at vi kan føle os allermest trygge og opleve kærlighedens glæder.

Mit ønske, som parterapeut Odense er, at hjælpe jer gennem parterapi med at styrke jeres parforhold og genfinde kærligheden.

Parterapeut Odense - Parterapi Odense v. psykoterapeut MPF Lise Bruun Johansen.

Parterapi Odense pris (inkl. moms)

En parterapi session varer 90 minutter og koster 1.500 kr.

V. køb af klippekort til parterapi gives op til 15% i rabat.
(kortet er gyldigt inden for 6 måneder efter udstedelsesdato og ubrugte klip refunderes ikke.) Læs om forløb under ”Parterapi priser”

Parterapi priser

Det er muligt at booke enkeltstående parterapier, men jeg anbefaler at I vælger en pakke- hvorved I forpligter jer til i fællesskab at arbejde sammen om at få et bedre parforhold. Hvis I betaler fra gang til gang kan bevidstheden om at det koster penge, være en forhindring for at undersøge problemstillinger helt i bund. Derved kan I miste vigtige forståelser og nuancer i samspillet med hinanden. Samtidig skaber det en tryghed imellem jer at vide, at I har flere samtaler. Det kan give en følelse af ”du vil mig faktisk! – selv om jeg nogle gange mærker Tvivlen”.

Ved opstart af parterapi, er det vigtigt, at I har hver en individuel samtale med mig. Her undersøger vi de strategier og fortællinger, I har med jer, fra tidligere i livet. I denne samtale er det også muligt at tale om, hvad der er svært i jeres parforhold – UDEN at den anden bliver såret. (Vi undgår en del reparationsarbejde i kontakten imellem jer, da disse følelser får stemme i følgeskab med anerkendelsen og forståelsen i parterapien.

Prisen på pakkerne kan deles op i 3 rater. Dvs. at I kan sprede betalingen over 3 måneder. At gå i parterapi er en investering i det forhold- I i sin tid sagde ja til- og som I troede og håbede på, skulle vare resten af livet. Et parterapi forløb hjælper jer tilbage på det oprindelig spor- hvor troen, håbet og kærligheden er til stede.

NB! Valg af pakke. kan udskydes til EFTER 1. parterapi. I kan beslutte jer, i fred og ro, når I er kommet hjem. Ønsker I at købe et forløb modregnes betaling af 1. parterapi i forløbets pris.

Grundpakken - 5 x parterapi (spar 10%) Pris 6.750 kr.

Grundpakken er et terapiforløb, der fokuserer på at etablere et grundlæggende fundament for jeres relation. Dette forløb er designet til at løsne konkrete udfordringer eller problemområder, som I står over for. Det kan f.eks. være en enkeltstående situation, der har skabt afstand imellem jer, eller mønstre I ser gentage sig og som I ønsker at ændre.

I vil blive guidet gennem forskellige øvelser og samtaler, der hjælper jer med at identificere og forstå jeres (både dine egne og din partners) følelser, behov og kommunikationsmønstre. I får strategier til at begynde at arbejde på jeres forhold samt forbedre kommunikationen og styrke forbindelsen mellem jer.

Dette forløb er ofte det første skridt i terapiprocessen og giver jer mulighed for at få en bedre forståelse af jeres forhold og arbejde på at løse de problemer eller konflikter, I oplever. Det er et grundlæggende, men vigtigt trin i retning af at skabe positive ændringer og forbedringer i jeres samliv.

Det forpligtende parforhold - 8 x parterapi (spar 15%) Pris 10.200 kr.

Det forpligtende parforhold er et parterapiforløb på 8 samtaler, til jer, der ønsker at forpligte sig til at styrke jeres forhold og investere i jeres fremtid sammen.

I dette forløb vil vi sammen arbejde om at skabe et solidt fundament for jeres forhold. Ved at tage udgangspunkt i jeres individuelle erfaringer og behov, vil vi skabe ændringer mønstrene imellem jer, så I får og et stærkere og mere tilfredsstillende parforhold. Når I får indsigt i både jeres egne og jeres partners kan I nysgerrigt (uden at dømme eller forsvare jer) udforske og løse de udfordringer, I står over for i jeres forhold. Det kan være alt fra kommunikationsproblemer og konflikter til manglende intimitet eller tillidsbrud, f.eks. utroskab el. svigt Jeg guider jer gennem denne proces med empati, forståelse og professionel facilitering.

Ved at vælge det forpligtende forløb viser I hinanden, at I er klar til at investere både tid og energi for at styrke jeres forhold. I er villige til at arbejde på jeres parforhold og fælles udvikling gennem en længere periode.

Det skaber tryghed i parforholdet, at I forpligter jer til et forløb. hvor I begge er engagerede og er villige til at gøre en vedvarende indsats for at opnå et mere tilfredsstillende parforhold og varige resultater.

Det omfattende parforløb med personlig sparring - 11 x parterapi (spar 15%) Pris 14.025 kr.

Dette forløb er til jer, der ønsker en terapeutisk oplevelse, der er skræddersyet til jeres unikke behov og omstændigheder. Det er en udbygning af ”Det forpligtende parforhold”.

Udover 11 parterapier- som kan fordeles over 1 år, får I 2 x 15 min. Telefonisk sparring – hver især. Det er min erfaring, at når I arbejder med parforholdet gennem en længere periode – kan der opstå sårbare situationer, hvor personlig sparring kan være uvurderlig. Jeg tilbyder muligheden. I kan ringe til mig- og få sparring og støtte, til dét I står i LIGE NU! (hvis jeg ikke tager telefonen aftaler vi en tid til sparring inden for 24 timer). I får altså fleksibel og akut støtte og sparring, ved behov!

Jeg anbefaler, at der går ca. 2 uger imellem hver parterapi – i hvert fald de første 5-6 samtaler. Herefter er trygheden og sikkerheden på hinanden større- og samtalerne kan skifte karakter til mere vedligeholdende samtaler. At gå fra store ændringer til finjusteringer af parforholdet – så det bliver endnu bedre.

NB! Klippekort til dette forløb gælder i et helt år.

Parterapi Odense anbefaling:

”Efter nogle hårde år for vores parforhold var parterapi blevet uundgåeligt – enten som et forsøg på at finde hinanden igen, eller som hjælp til at opløse forholdet på en værdig måde. Vi har to gange tidligere forsøgt os med fælles terapi, men desværre uden effekt.

Vi hørte om Lise gennem nogle venner, og valgte at prøve det af. Og det har været fantastisk. Vi har nu været i parterapi igennem ca. fire måneder, og vi er ikke længere i tvivl om, at vi fortsat skal være et par. Vi har fundet hinanden igen, og kan nu igen mærke den kærlighed til hinanden, som i mange år har været overdøvet af konflikter og manglende forståelse for og anerkendelse af hinanden.

Lise kan noget, som ingen anden parterapeut har formået; hun mærker os fuldstændigt, og hun var meget hurtig til at finde ud af, hvem vi er som både mennesker og som par.

Lise er enormt åben og lyttende i sin tilgang, og hun er exceptionelt god til, med udgangspunkt i det hun hører og mærker, at styre os ind i den gode og konstruktive kommunikation, som er det, vores forhold har manglet.

Vi er slet ikke færdige med at gå i parterapi, og vi agter at fortsætte hos Lise noget tid endnu. Og mon ikke at vi, når forløbet er slut, fortsat vil tage en session med Lise i ny og næ for at tage temperaturen på vores parforhold, og komme eventuelle udfordringer i forkøbet. Vi kan varmt anbefale Lise til alle par, der har brug for hjælp til alt det svære, der kan være i et hvilket som helst parforhold.”
- Susanne og Ole, Sydfyn

”Vidste du, at 90% af det vi reagerer på i parterapi, er noget vi har med i vores bagage fra tidligere? De sidste 10% er noget vores partner gør.”

Ofte stillede spørgsmål om Parterapi Odense

Nej! Sådan er det ofte i et parforhold. Det er min opgave som parterapeut nær Odense, at sørge for at I begge får "taletid" så I føler jer hørt.

Faktisk er det en fordel i parterapi, hvis I taler med færre ord, og kortere sætninger, da det er nemmere for jeres partner, at forholde sig til korte (og direkte) beskeder.

Parterapi handler om at I træner at lytte og forstå hinanden - nogle bruger mange ord. Andre bruger færre ord. Det er helt naturligt!

Nej, I skal tale om det som giver mening for jer!

Ofte er skænderier om børn, utroskab, praktiske opg. mm. dog udtryk for de følelser, som IKKE er blevet hørt. (kan jeg stole på dig? er du der for mig?) Læs mere om "Hvad er vigtigt i et parforhold".

Som parterapeut Odense er det min opgave, at hjælpe jer med at I begge to føler jer anerkendt og lyttet til.

Sammen finder vi en samtaleform i parterapien, som giver mening for jer, og som hjælper jer videre til det parforhold, I ønsker jer.

Jeg kan med parterapi i Odense hjælpe jer med langt de fleste problemer! Ofte er det ikke det enkelte problem, som er problemet, men derimod den måde I samtaler (og evt. misforstår) hinanden på. Jeg hjælper jer til igen at tale sammen på en konstruktiv og lyttende måde.

Jeg har bl.a. erfaringer med parterapi ifht. skilsmisse, utroskab, småbørnsfamilier og udfordringer i sammenbragte familier.

Du kan også have individuelle samtaler- hvis du har behov for at arbejde med noget, uden din partners tilstedeværelse. Læs mere på psykoterapeut Odense.

Problemer i parforholdet er noget af det, der virkelig kan isolere os fra vores omgivelser, og mange deler det ikke med deres netværk.

Parterapi tæt på jeres hjem kan for nogle par forbindes med en større risiko for at møde bekendte- hvilket ikke alle synes om.

Jeg tilbyder diskretion og har altid 30 min. imellem hver parterapi - så undgår I at møde andre kunder, når I vælger mig som jeres parterapeut nær Odense.

Jeg har erfaring med, at par slapper af og får talt om parterapien under køreturen ( 20. min til Odense) til og fra mig.

Parterapi i Odense, kan ofte lyde dyrt.  Det kan være en stor udgift - men måske er det dyrere at lade være? 

Mange af os har i budgettet sat penge af til reparationer på hus og bil, men parforholdet forventer vi, kører af sig selv.

Spørgsmålet er - har I råd til at lade være med at begynde i parterapi? Hvis I bøvler med at tale sammen- hvis hverdagen er en udfordring? hvis det ender med en skilsmisse? hvad er så billigst? og bedst for jer? Læs evt. "Hvad koster en skilsmisse?" 

Det er muligt at dele betaling for et klippekort til 5 x parterapi op i 3 rater. Kontakt mig for mere info.