Kontakt

Adresse

Sallingevej 3,
5750 Ringe, Fyn

Ring eller skriv
Åbningstider

Mandag – Torsdag 8.00-20.00
Fredag – 8.00-17.00
Lørdag og søndag – efter aftale.

Sommerferie 2024 – uge 30, 31 & 32 – jeg svarer i disse uger på mails og sms’er.

Hurtige tider til Parterapi og psykoterapi.

Har du brug for en samtale NU? og har du ikke mulighed eller lyst til at vente længe på en ledig tid? Så kontakt mig nu.

Personligt bliver jeg irriteret, når jeg har besluttet mig for noget, og så skal vente på en ledig tid – f.eks. at blive klippet. Det er derfor vigtigt for mig, at finde en hurtig til dig/ jer- uanset om det handler om parterapi eller individuel psykoterapi. Jeg tilbyder både morgen, middag og aften tider, samt weekender – såfremt I har behov for det!

Udfyld Kontaktformularen – hvis du vil kontaktes. Jeg bestræber mig på, at svare dig inden for 24 timer. Skulle du mod forventning ikke høre fra mig- inden for 24 er du mere end velkommen til at kontakte mig igen! (nogle gange kan mails ryge i et spamfilter.) 

Fleksibilet – nærvær og diskretion er i fokus hos mig.

Akut parterapi og psykoterapi

En tid til akut parterapi eller individuel psykoterapi- kan ikke altid vente. Jeg ved hvor vigtigt, det er, at blive hørt og imødekommet, når man rækker ud. Jeg gør mit yderste for at møde dig/ jer, når I har brug for det. Så hellere ring en gang for meget – end en gang for lidt. For mig er fleksibilitet og imødekommenhed vigtigt.

Parterapi Faaborg, Svendborg & Odense

Klinikken ligger kun 20 min. kørsel fra Odense, Svendborg og Faaborg.

Psykoterapi og i særdeleshed parterapi kan stadig være meget privat. Noget du/I ikke ønsker at dele med andre – ihvertfald ikke på nuværende tidspunkt.

Hos LB Terapi kan I komme og gå uforstyrret. Jeg har altid 30 min. pause imellem hver samtale- så I undgår at møde nogen (som I evt. kender) både til og fra terapien. Indkørslen er skærmet fra vejen af en høj hæk – I kan derfor være anonyme hos mig.

Hos LB Terapi – et Liv i Balance er der gratis parkering – lige ved døren. Let adgang for handicappede og gangbesværede.