Psykoterapeut Odense

Få et liv i balance med psykoterapi

Oplever du udfordringer i livet- og har brug for nogen at tale med? Et sted hvor diskretion, nærvær og DINE meninger er i fokus?

Så er LB terapi – et Liv i Balance en oplagt mulighed for dig. Som psykoterapeut v. Odense får du mulighed for, hos mig- at få hjælp til de udfordringer, du oplever. Er jeres parforhold kommet i ubalance? så læs mere om parterapi i Odense.

Psykoterapi nær Odense

Fleksible tider. Jeg tilbyder samtaler i tidsrummet 8.00-20.00 på hverdage og i weekender efter aftale. For mig er det vigtigt, at hjælpe dig – når det passer dig bedst muligt. Det skal være nemt at gå i psykoterapi.

Kort ventetid! Når du har truffet en beslutning om at begynde i psykoterapi nær Odense- vil du garanteret i gang – hurtigst muligt! Jeg prioriterer at være så fleksibel som muligt – så du skal vente så kort tid som muligt.

Diskretion og nærvær. Jeg har altid 30 min pause imellem hver samtale. På den måde undgår du, at møde nogen du kender – både før og efter din psykoterapi samtale. (Samtidig giver pausen på 30 min. mig de bedste forudsætninger for at kunne tilbyde dig nærvær i psykoterapien.)

Psykoterapeut Odense

Jeg har klinik på min privat adresse på Midtfyn. (Sallingevej 3, 5750 Ringe). Det tager kun 20 min i bil – uanset om du kommer langs Svendborgmotorvejen eller via den store rundkørsel (Rute 43). Det er nemt at komme til min klinik, og indkørslen er skærmet fra vejen og nysgerrige blikke med en høj hæk. Du vil derfor være helt anonym.

Behovet for psykoterapi er for nogle mennesker et privat anliggende, som ikke skal deles med andre. Når du vælger psykoterapi nær Odense, får du mulighed for at være anonym. 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Der kan være mange grunde til at begynde hos en psykoterapeut nær Odense. Måske har du kaos i tankerne- og har brug for hjælp til at strukturere dem? Måske overvejer du et jobskifte eller at blive skilt? Store beslutninger, som du gerne vil vende med en uvildig person inden du træffer en afgørelse. Du kan også have oplevet traumatiske ting – f.eks. dødsfald, overgreb, overfald, stress, livstruende sygdom mm. Som du har behov for at bearbejde.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, med det du bøvler med? Læs mere her eller udfyld kontaktformular nederst på siden, så kontakter jeg dig. Du kan også ringe til mig nu.

Din psykoterapeut nær Odense

Jeg hedder Lise og er uddannet parterapeut og psykoterapeut MPF fra Systemisk institut for Familieterapi. Psykoterapeut MPF er en beskyttet titel, som giver optagelse i Dansk psykoterapeut forening.  Det er din garanti for kvalificeret og kompetent hjælp.

Min tilgang i terapien er narrativt og systemisk  funderet. Det betyder, at det DIG og DINE meninger, som er i fokus. DU er eksperten i dit eget liv. Jeg hjælper dig til at undersøge, hvordan tingene hænger sammen. (ofte er problemerne filtret ind i hinanden). Jeg hjælper dig med at skabe overblik, sortere og arbejde hen imod det liv, som giver mening for DIG. Læs mere om individuel psykoterapi her.

Jeg har erfaring med at være tillidsskabende og beskrives som nærværende. Læs om andres erfaringer med psykoterapi hos mig. Læs mere om mig her.

Psykoterapeut Odense. Psykoterapi Odense og fyn

Psykoterapeut Odense pris

Psykoterapi er momsfritaget.

En samtale varer 1 time og koster 850 kr. Du har mulighed for at købe et klippekort til 5 x individuel psykoterapi til 3.825 kr. (du sparer 10%) Klippekortet er gyldigt i 6 måneder fra købsdato. Ubrugte klip refunderes ikke.

Psykoterapeut Odense Fyn, anbefaling...

"Jeg opsøgte Lise, da lægen havde konstateret at jeg var i gang med at udvikle stress. Ikke stress over mit arbejde, men over at jeg ikke kunne få enderne til at nå sammen på hjemmefronten. Jeg var ikke længere den mor, den kone, den person, jeg gerne ville være!!

Efter en kort samtale, fandt hun en akut tid til mig, samme dag! Lise havde ikke svarene til mig, men hun hjalp mig med at finde ud af, hvad der var vigtigst i mit liv, og hvordan jeg kunne prioritere mine ressourcer, så jeg kunne begynde at arbejde mig henimod den, som jeg gerne vil være!

Lise var både behagelig og professionel at snakke med, og da jeg forlod hendes klinik var det med fornyet håb, om at jeg godt kunne blive en bedre udgave af mig selv!

Stressen er ikke bare forsvundet, men med de værktøjer jeg fik af Lise, gør det tingene lidt nemmere for mig, og jeg kan se jeg er på vej i den rigtige retning! Jeg giver min varmeste anbefalinger til Lise, intet er for småt og intet er for stort!"
Helle, 38 år

Ofte stillede spørgsmål - psykoterapi Odense

Kort ventetid!

Jeg prioriteter, at du hurtigst muligt kan starte i psykoterapi, inden problemerne vokser sig endnu større. Jeg tilbyder fleksible samtaletider og diskretion.

”Psykoterapeut MPF” må anvendes af psykoterapeuter, der er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.  Medlemskabet kræver en godkendt uddannelse. Læs om min psykoterapeutuddannelse.

Det er din garanti for, at du får kvalificeret terapi, når du kommer hos mig.

Som psykoterapeut MPF har jeg ikke pligt til at oplyse til det offentlige, at du har samtaler med mig, med mindre, du selv giver samtykke hertil.

Psykoterapi nær Odense er derfor et sted for dig, der ønsker diskretion, nærvær og hurtig opstart.

Læs mere om forskellen på psykoterapeut og psykolog og Psykolog uden ventetid.

Hvis du føler dig overvældet, stresset, trist eller oplever problemer i dine relationer, kan psykoterapi være gavnligt. Det er også nyttigt for dig, der ønsker at arbejde på personlig udvikling eller øge dit mentale velbefindende.

Gennem samtaler hjælper jeg dig, med at opnå bedre forståelse og indsigt, samt finde handlingsmuligheder til at håndtere de udfordringer du oplever.

Jeg har bl.a. erfaringer med psykoterapi samtaler om kronisk sygdom, lavt selvværd/voksenmobning, sorg, stress, depression og alkoholmisbrug.

Kontakt mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Det er vigtigt at vælge en psykoterapeut MPF. Det er din garanti for, at vedkommende har en anerkendt og kvalitetssikret uddannelse.

Samtidig skal du føle dig komfortabel og tryg ved personen. Du er velkommen til at læse mere om mig her på siden, eller ringe mig op, så du kan fornemme om vores kemi passer, og om jeg skal være den person- der hjælper dig videre.

Jeg prioriteret kort ventetid, diskretion og fleksible samtaletider.

Du bestemmer selv, hvor mange samtaler, du ønsker. Forløbets varighed afhænger af, hvor meget magt problemerne har taget i dit liv. Jeg tilbyder rabat v. køb af 5 samtaler. Det vigtigste for mig er, at psykoterapi giver mening for dig!

Tavshedspligt. Som psykoterapeut v. Odense har jeg tavshedspligt – dvs. at jeg ikke må videre formidle det du siger, uden din accept. Undtagelsesvis hvisdu fortæller mig, om and re el. dig selv som er i fare, eller om mennesker som udsættes for misbrug / omsorgssvigt har jeg pligt til at indberette det. 

Se regler her.