Akut tid til parterapi?

akut tid- parterapi i Påsken
Har I brug for en akut tid til parterapi? Eller har du brug for en time alene? måske til at læsse af- så læs mere her.

Del dette indlæg

Har I brug for en akut tid til parterapi? Eller har du brug for en time alene? måske til at læsse af- så læs mere her.

Udfordringer i Påsken

Påsken er begyndt. Påske er for nogle lig med påskefrokoster – enten med familie eller venner. Påsken betyder også flere dage sammen i familien – hvilket kan være super dejligt og afslappende, hvis der ikke er konflikter.

Men nogle gange opstår der konflikter.. måske skal du sidde i 3 stive dage til en frokost hos din svigerfamilie? Måske skal de besøge jer- og du ved bare, hvordan din svigermor er… Det er næsten ikke til at holde ud at tænke på! Magter du det- eller vil du hellere bruge dine feriedage på afslapning i familien, eller sammen med nogle gode venner?

Der kan hurtigt opstå gnidninger i vores parforhold, når vi skal være sammen med noget familie. Og hvor går man hen i Påsken (fyldt med helligdage)? Som oftest hører jeg historier i parterapi, om kvinden som sammenbidt går i køkkenet. Rydder op- smækker lidt hårdt med køkkenlågerne, eller kører på besøg i HENDES side af familien, med børnene. Jeg hører som parterapeut historier om manden, der går i værkstedet, ordner haven – eller ringer til kammeraterne og hygger sig med dem- for hjemme er der jo ikke til at være!

Og jeg synes det er SÅ ærgerligt!

Strategier i parforholdet.

I stedet for at snakke sammen, går begge rundt med frustrationer. Irritationer -“hvorfor hjælper du mig ikke?” “kan du ikke forstå, hvordan jeg har det?” “er du ligeglad med mig?” (og det tolker mange kvinder, at deres mænd er- fordi de går væk! (i værkstedet, ud til kammerater eller går i gang med praktisk arbejde). Mange mænd føler sig derimod afvist “jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, og når jeg så gør noget, så er det alligevel ikke det rigtige.. – og så kan jeg lige så godt lade være

Så manden prøver at passe på sig selv. Kvinden prøver at passe på sig selv. Men det ændrer ikke på deres udfordringer i parforholdet – og det er her, at parterapi kan hjælpe.

Akut tid parterapi

Måske kender I allerede de førnævnte strategier? Måske ser jeres parforhold helt anderledes ud? Men måske kan I genkende jer selv og jeres forhold i noget af det?

Min mor sagde engang til mig: “Det er nemmere at holde rent end at gøre rent!” Underforstået- at fjerne skidtet undervejs, og ikke vente indtil, det bliver for uoverskueligt. Det samme gør sig gældende i parforhold. Kom i parterapi inden problemerne for alvor låser jer fast i nogle uhensigstmæssige mønstre. Inden I får sagt ting til hinanden, som I ikke kan tage tilbage igen.

Jeg tilbyder akut tid til parterapi i Påsken! Selvom det er helligdag, og de fleste ting har lukket. Jeg tror på, at hurtig hjælp kan være mere effektiv end at vente 14 dage på hjælpen. (der kan nå at løbe meget vand i åen, når I skal være sammen i Påsken).

Det kan også være, at det er for svært at komme i parterapi. Måske har du mest brug for  at få vendt dine egne tanker og følelser? i et privat rum, hvor du kan reflektere højt, uden at skulle stå til ansvar for det du siger/tænker?  Hvis det giver mening, at du kommer alene i terapi – så er det dèt vi gør.

Kontakt mig via mail eller skriv/ring til mig, så finder vi en akut tid til parterapi til jer.

Min påske i år består at 2 frokoster – ikke med familien, men derimod med venner, hvor jeg kan gøre lige som jeg vil, og som jeg ved giver færre frustrationer hos mig 🙂

Se også disse indlæg

konflikthåndtering i parforhold. Få hjælp til at tale bedre sammen med parterapi Fyn.
Parterapi

Konflikthåndtering i parforhold

Hvad har en ovn og et parforhold til fælles? Forleden gik vores ovn i stykker- og jeg kom til at tænke på parforhold! Læs mere for at finde sammenhængen 🙂

Hvad er vigtigt i et parforhold? Parterapeut Odense, Faaborg og Svendborg.
Parterapi

Hvad er vigtigt i et parforhold?

Hvad er vigtigt i et parforhold? og ikke mindst- hvordan opnår vi det? Læs min guide med 3 trin her.