Parforholdsproblemer

Parforholdsproblemer. Parterapi Odense - parterapeut Odense. LB Terapi
Oplever I parforholdsproblemer? Er temperaturen i jeres parforhold faretruende høj? Parterapi kan hjælpe jer til igen at forstå og lytte til hinanden. Genfind glæden og kærligheden i sommerferien.

Del dette indlæg

Parforholdsproblemer.

Er jeres temperaturen i jeres parforhold faretruende høj? Har I brug for at blive nedkølet, så I igen kan tale sammen? Parforholdsproblemer opstår ofte, når en konflikt efter gentagne gange er blevet overophedet. Når I glemmer at lytte til hinanden, fordi I har behov for at forklare eller forsvare jer selv. Parforholdsproblemer kan løses med Parterapi! – allerede inden sommerferien!

Bliv parforholdsproblemerne kvit!

”White noise! Jeg bliver klar over hvor meget white noise der faktisk er i vores kommunikation! Wauw- og når vi taler sådan her- er det jo meget bedre. Mere direkte. Mere ærligt- og kærligt!”

Citat er fra 1. parterapi, hvor et par blev opmærksomme på, hvordan de blandende alt muligt ind i deres samtale – og konflikter, som faktisk bare var ”white noise” (altså støj og ikke vigtige ting).

I løbet af èn parterapi – blev de opmærksomme på deres parforholdsproblemer, og de fik mulighed for at ændre deres måde at tale sammen på. Vil I i gang allerede nu – og forhåbentlig have en mere fredfyldt og kærlig sommerferie? Så kontakt mig – jeg går først på sommerferie i uge 30, (d. 22. juli 2024)

Parterapi i varmen

Som billedet med telefon der er overophedet, kan vi mennesker også blive presset, både over varmen, men også over ord- vi kan føle os ”ikke gode nok” – hvis vi hele tiden afkræves et svar. Vi kan føle os ”mindre betydningsfulde” – hvis der ikke spørges nok ind til os- vores velbefindende, følelser og tanker.

Parforholdsproblemer opstår, når vi ikke registrer hvor den anden befinder sig. Når vi taler ud fra vores eget ståsted- uden at undersøge hvor den anden part er, og hvad han/hun har brug for. Lyder det langhåret eller besværligt? Min I-phone lukker ned – den nægter simpelthen at reagere på mine forsøg på at bruge den. Den passer på sig selv – og siger fra. Forestil dig, at din partner gjorde det samme. Ikke reagerede uanset hvad du gjorde, for at få en reaktion, men bare forholdt sig (stædigt) neutralt og uden for kontakt. Bang!!! Parforholdsproblemer!!! (faktisk er der en ”nødsituationsknap” på I-phone. Selvom den har brug for at køle af, kan du alligevel ringe 112, hvis du har akut for hjælp.) Ofte har et par i parforholdsproblemer forskellige opfattelser af, hvad og hvornår der opstår en nødsituation, som kræver at den overophedede part reagerer.

Parterapeutens rolle

Som parterapeut hjælper jeg jer, til bedre at forstå hinanden. Jeg tager ikke nogens parti –parforholdsproblemer er ikke nogens skyld! Parforholdsproblemer er mønstre, der er uhensigtsmæssige, og som jeg kan hjælpe jer med at ændre.

Jeg tilbyder parterapi nær Odense Svendborg, da Jeg bor 20 min. Kørsel fra begge byer. Så hop i bilen, tænd for air condition, få gjort op med de parforholdsproblemer I oplever.

Nyd hinandens selsskab og en is på vej hjem.

Det er sommer og varmt 😊

Se også disse indlæg

konflikthåndtering i parforhold. Få hjælp til at tale bedre sammen med parterapi Fyn.
Parterapi

Konflikthåndtering i parforhold

Hvad har en ovn og et parforhold til fælles? Forleden gik vores ovn i stykker- og jeg kom til at tænke på parforhold! Læs mere for at finde sammenhængen 🙂

Hvad er vigtigt i et parforhold? Parterapeut Odense, Faaborg og Svendborg.
Parterapi

Hvad er vigtigt i et parforhold?

Hvad er vigtigt i et parforhold? og ikke mindst- hvordan opnår vi det? Læs min guide med 3 trin her.