Forældregruppe

Deltag i Foraeldregruppe v. familieterapeut fyn og få en gladere hverdag.
Deltag i et miniforløb for forældre. Få sparring og vejledning til at få den hverdag- du drømmer om. Få færre konflikter og mere forståelse for, hvad der trigger konflikter i jeres familie.

Del dette indlæg

Forældregruppe

Forældregruppe er et forløb, som henvender sig til dig, der er forælder og har børn i alderen 1-18 år. Dig som ønsker, at ændre den måde, din familie fungerer på lige nu. Måske mistrives nogle i din familie? (enten dig selv, eller en af dine børn?) Oplever du uenighed om opdragelse? Vil du vide mere om konflikthåndtering ang. Børn? Vil du have nye inputs til at løse hverdagens konflikter? Så er forældregruppen en god investering for dig. Du kan enten deltage alene, sammen med din partner- eller sammen med andre forældre, du kender i forvejen.

Indhold

Forløbet bygger på systemisk teori. Du får en større forståelse af, hvordan og hvorfor konflikter påvirker hele jeres familie. Du får metoder til at se bag om konflikter- og løsninger- så I alle kan gå styrket ud af en konflikt.

  • Lær at sige ja til dig selv, og nej til dit barn på en anerkendende måde. Det er ok, at sætte grænser og bestemme – og stadig være en god forælder. Sæt grænser uden ultimatummer og trusler. Oplev, at dit barn lytter til, og respekterer det, du siger. (og måske gør det, 1. gang du beder det om noget?
  • Fokus på de konflikter der kan opstå imellem jer forældre– hvis I er uenige om opdragelse? Få et ligeværdigt forældreskab- hvor I begge tager medansvar, og hvor I føler jer set og hørt. 
  • Fælles sparring og vidensdeling. – Vi taler om de udfordringer og glæder, der følger med forældrelivet. Bekymringer og omsorg for vores børn. Vi deler frustrationer og tips & tricks.

Hvert forløb tilpasses de konkrete ønsker og udfordringer I kommer med. Du er velkommen til at deltage i flere forældregrupper, da indholdet i grupperne vil variere.

Praktisk info om Forældregruppe

Forældregruppen er et forløb over 3 gange.

Vi mødes hver 2. tirsdag aften kl. 19.00-21.00

Forældregruppe 1 mødes i ulige uger. Forældregruppe 2 mødes i lige uger.

Jeg serverer kaffe/ the og en hjemmebagt kage 😊

 

Adressen er:

LB Terapi

Sallingevej 3

5750 Ringe

Book din plads

Book 2 forløb – spar 15%. Hvis du booker 2 forløb – enten ”fædregruppe”, ”mødregruppe”, ”forældregruppe 1” eller ”forældregruppe 2” sparer du 15 %. Du betaler for begge forløb samtidig- begge forløb skal bruges inden for 1 år fra købsdato. Købte forløb refunderes ikke.

1 forløb – 3 gange a`2 timer = 500kr

2 forløb – 6 gange a`2 timer = 850 kr.

Book et forløb- klik på tilmelding til forløb – skriv i mailen hvilket forløb, du ønsker at tilmelde dig. Du må også gerne skrive i tilmeldingsmailen, hvor gamle dine børn er, og hvad du er optaget af lige nu.

Der er 10 pladser i hvert forløb. Jeg sender dig en faktura- din plads er booket, når jeg har modtaget pengene. Ved flere interesserede oprettes der venteliste. Forløbet afholdes med mindst 6 deltagere. (skulle der mod forventning ikke være 6 deltagere, tilbagebetales beløbet undtaget.)

Læs om de andre forløb jeg tilbyder – ”Mødregruppe” og ”Fædregruppe”  eller vend tilbage til oversigt over gruppeforløb.

Om Lise

Jeg er uddannet pædagog, parterapeut og psykoterapeut MPF.

Jeg har over 15 års erfaring som pædagog- og har ydet familie- og forældre rådgivning i mange år. Når der opstår konflikter i en familie, er det forældrenes ansvar at få dem løst. Det kan dog kræve mange ressourcer- hvilket kan gå ud over jeres parforhold. Læs mere om hvordan parterapi kan give jer mere energi.

Læs mere om mig her.

 

”Børn stræber ikke efter magt – de samarbejder og udfylder tomrum. Børn har deres bestemte meninger om, hvad de vil og hvad de ikke vil, men de har intet begreb om, hvordan man på lang sigt skaber den rette atmosfære i en familie. Børn ved meget om, hvad de har lyst til, men meget lidt om, hvad de har brug for, så hvis lederskabet overlades til børnene, bliver resultatet under alle omstændigheder katastrofalt for alle parter."

Citat Jesper Juul i bogen "Familierådgivning"

Se også disse indlæg

konflikthåndtering i parforhold. Få hjælp til at tale bedre sammen med parterapi Fyn.
Parterapi

Konflikthåndtering i parforhold

Hvad har en ovn og et parforhold til fælles? Forleden gik vores ovn i stykker- og jeg kom til at tænke på parforhold! Læs mere for at finde sammenhængen 🙂

Hvad er vigtigt i et parforhold? Parterapeut Odense, Faaborg og Svendborg.
Parterapi

Hvad er vigtigt i et parforhold?

Hvad er vigtigt i et parforhold? og ikke mindst- hvordan opnår vi det? Læs min guide med 3 trin her.