Mødregruppe

Mødregruppe ved familieterapeut Fyn - Lise Bruun Johansen. Parterapeut på midtfyn.
Deltag i et miniforløb for mødre på barsel. Lær andre mødre at kende og få sparring og inputs. Få en god start i rollen som mor.

Del dette indlæg

Mødregruppe

Til dig, der er blevet mor, og som ønsker et bedre forældreliv. Trænger du til inputs og til at møde andre mødre på barsel? Til at få viden om samspillet imellem dig og din baby? Til at forstå, hvordan fødslen af et barn kan påvirke dit parforhold og din familie? Vil du gerne dele udfordringer og erfaringer med andre mødre på barsel? Og vil du give din baby de bedste forudsætninger for en god og tryg tilknytning? Så er dette forløb noget for dig!

Mødre på barsel

Forløbet indeholder fælles sparring og vidensdeling. – Vi taler om det at blive mor, og de udfordringer og glæder, der følger med. Vi deler frustrationer og tips & tricks.

Viden om babyers udvikling – både fysisk og psykisk. Vi tager udgangspunkt i det udviklingstrin, jeres babyer er på. – hvordan kan du bedst støtte/stimulere din babys udvikling?

Viden om og forberedelse til opstart i daginstitution. – Så du med ro i maven kan aflevere det mest betydningsfulde menneske i dit liv i daginstitution, og stadig have det godt – eller ligefrem glæde dig over det.

Fokus på de konflikter der kan opstå imellem jer forældre, og hvordan I kan få et ligeværdigt forældreskab– så du ikke behøver at have overblikket/ styringen. – Så din partner tager mere initiativ og ansvar.

Hvert forløb tilpasses de konkrete ønsker og udfordringer I kommer med.

Praktisk info om Mødregruppe

Mødregruppen er et forløb over 3 gange. 

Vi mødes 3 tirsdage i lige uger – med babyer. I tidsrummet 9-11.

Jeg lægger tæpper på gulvet – du medbringer selv eget legetøj til din baby.  Jeg serverer kaffe/ the og en hjemmebagt kage.

Løbende opstart – så meld dig til nu, hvis du er interesseret.

Adressen er:

Sallingevej 3, 5750 Ringe.

Mulighed for at parkere barnevogn udenfor, hvis din baby skal sove.

Mulighed for at varme mad/mælk til din baby i micro-ovn.

Book din plads

Book 2 forløb – spar 15%. Hvis du booker 2 forløb – enten ”fædregruppe”, ”mødregruppe”, ”forældregruppe 1” eller ”forældregruppe 2” sparer du 15 %. Du betaler for begge forløb samtidig- begge forløb skal bruges inden for 1 år fra købsdato. Købte forløb refunderes ikke.

1 forløb – 3 gange a`2 timer = 500kr

2 forløb – 6 gange a`2 timer = 850 kr.

Book et forløb- klik på tilmelding til forløb – skriv i mailen hvilket forløb, du ønsker at tilmelde dig. Der er 10 pladser i hvert forløb. Jeg sender dig en faktura- din plads er booket, når jeg har modtaget pengene. Ved flere interesserede oprettes der venteliste. Forløbet afholdes med mindst 6 deltagere. (skulle der mod forventning ikke være 6 deltagere, tilbagebetales beløbet undtaget 0,75 kr. (som er et betalingsgebyr fra mobilepay).

Er du allerede i en mødregruppe? (sammensat af en sundhedsplejerske) , eller er I flere mødre på barsel, og ønsker et lukket forløb kun for jer? Så kontakt mig på tlf. 26393824 – så finder vi en løsning.

Læs om de andre forløb jeg tilbyder – ”Fædregruppe” og ”Forældregruppe” eller vend tilbage til oversigt over gruppeforløb.

Lise - pædagog, Familie/parterapeut

Jeg har stor viden om babyer og børns udvikling –og kan guide dig som mor, til at skabe den bedste tilknytning til din baby. Jeg kan hjælpe til, at du får et naturligt samspil med din baby. Som parterapeut har jeg erfaret at opfyldelsen af babys behov ofte gør lysten og overskuddet til intimitet og sex mindre. Det kan skabe ubalance i parforholdet, når vi bliver forældre. Det er vigtigt for mig, at hjælpe jer til at få et familieliv, hvor babys behov selvfølgelig opfyldes, men også et familieliv – hvor jeres ønsker og behov i samlivet fungerer. . Læs mere om parterapi.

Privat er jeg gift og har 2 børn. Du kan læse mere om mig her.

Psykoterapi Odense. Psykoterapeut Odense, Fyn. LB Terapi

Se også disse indlæg

konflikthåndtering i parforhold. Få hjælp til at tale bedre sammen med parterapi Fyn.
Parterapi

Konflikthåndtering i parforhold

Hvad har en ovn og et parforhold til fælles? Forleden gik vores ovn i stykker- og jeg kom til at tænke på parforhold! Læs mere for at finde sammenhængen 🙂

Hvad er vigtigt i et parforhold? Parterapeut Odense, Faaborg og Svendborg.
Parterapi

Hvad er vigtigt i et parforhold?

Hvad er vigtigt i et parforhold? og ikke mindst- hvordan opnår vi det? Læs min guide med 3 trin her.