Billig parterapi Odense

Billig parterapi Odense
Er der gået hverdag i jeres parforhold? Har I brug for hjælp til at genfinde kærligheden og nærværet? Læs om parterapi nær Odense er noget for jer.

Del dette indlæg

Nogle gange er det svært at mærke glæden og kærligheden i vores parforhold. Ofte fylder praktik, børn, aftaler, job mm. meget. Så meget at det meste af vores energi går med det. Når vi så endelig lander i sofaen – efter både sport og have smurt madpakker- så er chokolade og netflix ofte mere tiltrækkende – og mindre krævende – end at spørge sin partner: “hvordan har du det?”

Parterapi Odense

At begynde i parterapi kan være sårbart. Det kan blive akavet, hvis I møder nogen, I kender. Min klinik ligger 20 min. kørsel fra Odense – samtidig har jeg altid 30 min. imellem hver terapi. Derved undgår I at møde nogen, I kender. Læs mere om parterapi nær Odense.

Hvad får I ud af parterapi?

Parterapi hjælper jer til igen at tale sammen! At mærke hinanden og se hinanden. I får ryddet op i konflikter, uopfyldte behov, frustrationer mm. på en hensigtsmæssig måde. Hvilket giver plads til igen at kunne tale (respektfuldt og anerkendende) sammen.

Parterapi er mest en samtale imellem jer. Jeg guider jer, så I oplever kontakten som behagelig. Dvs. at jeg hjælper jer med at sætte ord på uopfyldte behov og ønsker. Samtidig stopper jeg bebrejdelser og hjælper til at omformulere angreb til uopfyldte behov.

DET SKAL VÆRE RART OG TRYGT AT KOMME I PARTERAPI!

Billig parterapi Odense

Hvad koster parterapi? og er der garanti for at det hjælper?

Jeg kan ikke trylle, så der er desværre ingen garantier for at parterapi virker! Nogle gange, vil den ene partner ikke mere. Håbet er ikke tilstede. Lysten til at arbejde for det (for JA, det kræver omstilling, ændring af mønstre og mod til at vise sin sårbarhed) eksisterer ikke.

MEN hvis lysten er tilstede hos jer begge, så har jeg erfaring for at parterapi er en god løsning på problemer i parforholdet. – ofte vil I mærke en forskel allerede efter 1. parterapi!

Hos LB Terapi er det vigtigste, at I mærker en forskel. At parterapien giver mening for jer! I kan derfor betale for en enkelt samtale – eller købe et forløb og spare nogle penge. Ofte er vi mere indstillede på at (sam)arbejde – når vi har betalt- frem for at vi skal have penge op ad lommen hver gang. Men det er helt op til jer- det skal give mening for jer! Se priser på Parterapi Odense.

Hvis du sidder og vurderer om det kan betale sig – rent økonomisk – vil jeg anbefale dig, at læse mit tidliger indlæg “Hvad koster en skilsmisse?”

Se også disse indlæg

konflikthåndtering i parforhold. Få hjælp til at tale bedre sammen med parterapi Fyn.
Parterapi

Konflikthåndtering i parforhold

Hvad har en ovn og et parforhold til fælles? Forleden gik vores ovn i stykker- og jeg kom til at tænke på parforhold! Læs mere for at finde sammenhængen 🙂

Hvad er vigtigt i et parforhold? Parterapeut Odense, Faaborg og Svendborg.
Parterapi

Hvad er vigtigt i et parforhold?

Hvad er vigtigt i et parforhold? og ikke mindst- hvordan opnår vi det? Læs min guide med 3 trin her.