Parterapi inden jul

parterapi Inden jul
"Efter parterapi kan jeg fornemme at der er noget der er lettet i vores kommunikation. Og det er det satans til sjove, der er ved parterapi. Det at sætte ord på ting gør nemlig at alting bliver lidt lettere… Jeg har ikke set, hvad dine intentioner har været... At være til parterapi sammen vil jeg sige var sindssyg godt. Og måske tror jeg at vi begge to bedre forstod, hvad der var gået galt." - Udtalelser fra "Gift ved 1. blik".

Del dette indlæg

Parforholdsproblemer?

Mærker du, at dit parforhold ikke har det så godt? At noget kan blive bedre? Måske længes du efter samtale, anerkendelse eller intimitet med din partner?

Vi lulles ofte ind i en forhåbning om, at lige om lidt bliver det bedre. Lige om lidt falder der ro på jobbet, børnene eller hvad, der nu end fylder i jeres liv.

Sjældent går ting dog væk af sig selv- vi kan hjælpe processen i gang, ved selv at gøre noget aktivt.

Parterapi anbefaling.

"Allerede efter 1. Samtale mærkede vi ændringer! Parterapi har hjulpet os med at tale bedre sammen. Og en bedre forståelse for hinanden! Vi er taknemmelige for at have været i parterapi hos Lise."

Parforhold i krise

Der kan være mange grunde til, at vores parforhold er i krise eller har det svært. De stigende priser, økonomiske udfordringer og usikre tanker. “hvad har vi råd til? Hvad gør vi, hvis det hele bliver ved med at stige? hvis vi får en kold vinter?”

Når vi trues på de basale behov (mad, søvn, overlevelse), bliver de sekundære behov (kærlighed, omsorg, sex og intimitet) mindre vigtige. Nogle gange bliver de helt usynlige.

Det kan være svært i et parforhold, hvis den ene eller begge parter mister overskuddet og lysten til de sekundære behov. Hvis vi går som “kollegaer” og kun arbejder på opgaven “kom økonomisk igennem krisen”.

Vi kan lide afsavn, føle os svigtet, reagere med vrede, ked af det hed, eller måske reagerer vi slet ikke?

Parterapi kan hjælpe jer til at tale om jeres situation. “Hvor er vi (på vej hen)? Hvad ønsker vi? hvad håber vi på? Hvad vil vi?”

Parterapi er et fælles og trygt rum, hvor I kan møde hinanden og tale om sårbare ting.

Parterapi pris

Måske ved I – at lige nu, har I IKKE råd til parterapi.

Måske ved I -at I kommer igennem det (og I så må deale med udfordringer og problemer senere. (de udfordringer og problemer, som I IKKE taler om lige nu).

Men hvad nu hvis senere er FOR SENT?

Hvis det bliver for hårdt, udmattende, presset eller utilfredsstillende? Har I råd til at blive skilt? Råd til at bo 2 steder? – med 2 varmeregninger? – og evt. 2 biler? Læs Hvad koster en skilsmisse?

Hvad nu, hvis I kan få det bedre nu? Inden jul? for relativt billige penge? Parterapi er en investering i jeres parforhold. En udgift for vedligeholdelse af kærligheden, kontakten og intimiteten.

Parterapi inden jul

Et parterapi forløb inden jul består af en fælles samtale, hvor vi alle 3 mødes. Jeg hører om jeres udfordringer, og hvad I gerne vil have hjælp til. Derefter mødes jeg en gang med jer hver især. Her lærer jeg jer og jeres mønstre bedre at kende. Derefter mødes vi fælles 4 gange – hvor I arbejder på at få et bedre parforhold – sådan som I ønsker jer, at det skal være.

Det kan være et ønske om at tale mere sammen. Genfinde intimitet (og sex), følelsen af at være værdsat og elsket mm.

I får 5 fælles og 2 individuelle samtaler. For kun 8450 kr. I alt 9,5 times samtale.

  • Er en god juleferie 8450 kr. værd? Er et parforhold, hvor du føler dig set og anerkendt og værdsat 8450 kr. værd?
  • Er det bedre at blive skilt end at betale 8450 kr. for (igen) at kunne tale godt sammen?

Udfyld kontaktformularen eller bestil en tid på tlf. 26 39 38 24.

OBS! Et parterapi forløb kan nås inden jul! Dvs. at I kan blive klar til en dejlig juleferie med en bedre kommunikation og forståelse for hinanden. 

Beløbet kan opdeles i rater – kontakt mig for at høre mere.

“Det vi alle sammen kan lære er… at der er et meget vigtigt reparetionsarbejde som faktisk kan finde sted,  når man lige præcis får fat i, – hvad var det, der var min egen andel i det her der skete.. Det er det der gør, at man kan komme videre. Og det er der meget læring i for os alle sammen”

– Nina Reventlow, Psykoterapeut MPF med speciale i parterapi.

Fra DRs serie “Gift ved første blik“.

Se også disse indlæg

konflikthåndtering i parforhold. Få hjælp til at tale bedre sammen med parterapi Fyn.
Parterapi

Konflikthåndtering i parforhold

Hvad har en ovn og et parforhold til fælles? Forleden gik vores ovn i stykker- og jeg kom til at tænke på parforhold! Læs mere for at finde sammenhængen 🙂

Hvad er vigtigt i et parforhold? Parterapeut Odense, Faaborg og Svendborg.
Parterapi

Hvad er vigtigt i et parforhold?

Hvad er vigtigt i et parforhold? og ikke mindst- hvordan opnår vi det? Læs min guide med 3 trin her.