Parterapi inden jul

Parterapi odense. Parterapi inden jul. kort ventetid. Parterapi Svendborg
Parterapi inden Jul. Er det noget for jer? Har I overhovedet tid til det? og virker det? bliver du mindre julestresset af det? læs mere om hvorfor parterapi inden Jul kan være en god ting.

Del dette indlæg

Parterapi inden Jul. Er det noget for jer? Har I overhovedet tid til det? og virker det? bliver du mindre julestresset af det? læs mere om hvorfor parterapi inden Jul kan være en god ting.

Det stressede øre

Jeg var til foredrag med Chris macDonald, som fortalte om Stressens betydning for vores ører. Når vi er stressede- opleves rigtig meget snak, grin og latter som støj. Irriterende, irrelevant støj, som vi prøver at sortere fra. Hvorfor? Fordi, vores krop er i alarmberedskab! For at sikre vores overlevelse- er det vigtigt at vi lytter efter en løve, som lister sig ind på os. Eller brummen fra en bjørn – som kan betyde vores død. (Chris’ historie tager udgangspunkt i et stammefolk i Afrika- som lever primitivt.) Jeg ved godt, det sjældent er løver og bjørne, som dræber os herhjemme… men alligevel..

Hvis du kigger på din egen hverdag – lige nu! hvordan ser den så ud? har du overskud? er du godt med i december og de traditioner, der følger med? (juleindkøb, småkage bagning, kalendergaver, jultræsfældning mm.) eller hænger det dig allerede nu langt ud af halsen, og tanken om at skulle putte mere ind i din kalender F.eks. parterapi inden jul – lyder umulig? Så er det måske netop nu, du skal stoppe op og overveje om parterapi inden jul alligevel giver mening for dig – og din partner?

Jeg hører hvad du siger.. eller gør jeg?

For kig nu på dit parforhold. Hvordan taler I sammen? Tænk tilbage på i dag. Har I været kærlige, nærværende, omsorgsfulde over for hinanden? Har I lyttet til hinanden? eller har du mest siddet og ventet til din partner var færdig med at tale, så du kunne fortælle, hvad du selv synes? 

Når vi stopper med (oprigtigt) at lytte til vores partner, kan det være tegn på, at I er optagede af mange andre og vigtige ting. F.eks. den forestående jul, pasning af børn imens I begge skal til julefrokost (hvis den da ikke er Corona-aflyst) mm. Samtidig kan det også betyde, at jeres parforhold ikke får den opmærksomhed, og anerkendelse som det fortjener. Og lige som med blomster, skal parforholdet også vandes, så det kan blive ved med at være kønt og vokse. Læs mere om god kommunikation i parforholdet.

Parterapi inden jul

Hvis du kan genkende dit parforhold i ovenstående, så kan du nå at bestille en parterapi inden jul. I parterapien sætter vi fokus på jeres parforhold. I giver jer selv 90 minutter, til at tale om netop dét, som er allervigtigst for jer – jeres kærlighedsforhold. Måske er det selvkørende, og har blot brug for en finjustering? Måske har I større konflikter, som kunne være rart, at få talt igennem – inden JUL?

Så vil du blive bedre til at lytte opmærksomt til din partner? Fortælle i en anerkendende tone, hvad du har brug for (som gør at din partner også lytter – og ikke vender sig væk, ) – så book en parterapi i dag.

JULE hilsner fra Lise 🤶

Se også disse indlæg

Psykoterapeut MPF - nyt logo fra Dansk psykoterapeutforening.
Psykoterapi

Psykoterapi hvad er det?

Hvis vi ikke er de rigtige til at hjælpe andre? hvad gør vi så? hvordan kan psykoterapi hjælpe dig eller en du har nær? For hvad sker der, hvis Ingen gør noget? Læs om psykoterapi og mulighed for at slippe ud af en uoverskuelig situation.

parterapi hjemme øvelser
Parterapi

Parterapi hjemme øvelser

Er der manglende kommunikation i dit parforhold? Eller synes du kommunikationen imellem jer er dårlig- el. misforstået? Har du brug for inspiration til øvelser eller måder, hvor I derhjemme kan tale sammen på en ny og mere forstående måde? Blogindlæg om hjemme øvelser i parterapi.