Psykolog uden ventetid

Psykolog uden ventetid. Bestil tid hos LB Terapi - parterapeut og psykoterapeut MPF
Psykolog uden ventetid. Har du brug for nogen at tale med? Er livet sværere end det burde være? Oplever du Angst, Stress, depression, sygdom eller andre problemer, som du gerne vil have hjælp til? Har du opsøgt hjælp, men erfaret, at der kan være lang ventetid hos en praktiserende psykolog? Så læs videre.

Del dette indlæg

Psykolog uden ventetid.

Har du brug for nogen at tale med? Er livet sværere end det burde være? Oplever du Angst, Stress, depression, sygdom eller andre problemer, som du gerne vil have hjælp til? Har du opsøgt hjælp, men erfaret, at der kan være lang ventetid hos en praktiserende psykolog? Har du brug for en psykolog uden ventetid? så kontakt mig. Jeg tilbyder samtaler ligesom en psykolog – bare uden ventetid!

… medlemskabet af Dansk Psykoterapeutforening er en kvalitetsikring på linje med de offentlige autorisationsordninger. En psykoterapeut har mindst en baggrundsuddannelse på bachelorniveau og fire års videreuddannelse til psykoterapeut. Dansk Psykoterapeutforenings uddannelser er certificerede.”

Psykoterapeut MPF

  • Jeg er uddannet psykoterapeut MPF. Dvs. at jeg min uddannelse er kvalitetsstemplet – jeg har den teoretiske og praktiske viden for at kunne hjælpe dig videre i dit liv. Du kan læse mere om narrativ terapi her eller om min uddannelse her.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan hjælpe dig, med de fleste udfordringer, som du møder. Stress, mistrivsel, sorg, lavt selvværd, parforholdsproblemer mm. Når du kommer i terapi hos mig, lytter jeg først og fremmest til din historie. Dine oplevelser, og dèt, som bøvler for dig. Gennem samtale hjælper jeg dig med at sortere og organisere problemerne. (ofte er det flere eller mange ting, der er blandet sammen, og så kan det virke helt uoverskueligt selv at gå i gang – for hvor skal du starte?) Læs mere om individuel terapi.

Børn og parforhold

Sommerferien er slut, og hverdagen er kommet tilbage. Måske er det svært for dit barn at komme tilbage i skolen? Mistrivsel og mobning kan føre til skolevægring, som kan få konsekvenser for både barnets trivsel, indlæring, men også familieliv og arbejdsforhold. Det kan være en lang proces, hvis der er ventetid på hjælpen, imens problemet udspiller sig og tager til.

Jeg har gennem 15 år arbejdet som pædagog. Jeg har derfor stor erfaring i at skabe tillid til børn, og tale med børn. Så hvis du er i tvivl om dit barn bøvler med mere end ”bare almindelige udviklingskriser” så kontakt mig og hør mere om børneterapi. Jeg har også erfaring i at tale med unge mennesker, som i perioder oplever, at livet er svært. Kontakt mig og hør mere.

Når vores børn har det svært, smitter det af på os forældre. Det påvirker både familielivet og parforholdet. Jeg tilbyder både relationsterapi – samtaler, hvor hele familien deltager og taler om de udfordringer I oplever. Det kan f.eks. være sygdom i familien, eller konflikter, som har vokset sig så store, at I har svært ved selv at løse dem.

Måske har I som forældre styr på både børn og familien. Alligevel mangler I glæden i jeres forhold. De kærlige øjeblikke, hvor I føler jer set og hørt af jeres partner? Parterapi kan hjælpe jer til igen at genfinde hinanden og kærligheden.

Psykolog uden ventetid

Hos LB Terapi har jeg fleksible åbningstider. Jeg har åbent kl. 8.00-20.00. Hvis du/I har mulighed for at komme i formiddagstimerne er der stort set ikke ventetid. Ønsker I en eftermiddags/aften tid er der 1-2 ugers ventetid.

Så hvis du har mod på at kigge på de udfordringer, du oplever så kontakt mig på tlf. 26 39 38 24 eller udfyld kontaktformularen.

Ofte er 3-5 samtaler nok (afhængig af hvor meget magt problemet har taget i dit liv). Så vil du gå et roligere efterår i møde- så brug sensommeren på at få løsnet op for de udfordringer, du evt. bøvler med.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hilsen Lise

Se også disse indlæg

hvad er en god mor?
Individuel terapi

God mor

Er du en god mor? Er du i tvivl? Bange for ikke at gøre det godt nok? Kommer du til at sammenligne dig med andre mødre? Hvordan ved du om, du er en god mor? Om det du gør er godt (nok)? Det er først om mange år, at vi kan se konsekvenserne af vores valg og handlinger i forhold til vores børn. Som mor kan Tvivlen fylde meget – og nogle gange tager den overhånd.

Taknemmelighed - mærk mere taknemmelighed i dit liv hos psykoterapeut Faaborg
Individuel terapi

Taknemmelighed

Hvor tit mærker du følelsen af taknemmelighed i dit liv? For de mennesker, der er omkring dig? Personligt er det sjældent, at jeg overvejer om eller hvor taknemlig jeg er. Ofte kører hverdagen bare derud af.. masser af ting, jeg skal gøre og forholde mig til – det er sjældent at jeg tillader mig selv, at mærke efter. (lidt dobbeltmoralsk, når jeg ofte beder mine klienter i terapier om at mærke efter, hvordan de har det.)