Psykolog uden ventetid

Psykolog uden ventetid. Psykolog odense kort ventetid. Parterapi odense.
Psykolog uden ventetid. Har du brug for nogen at tale med? Er livet sværere end det burde være? Oplever du Angst, Stress, depression, sygdom eller andre problemer, som du gerne vil have hjælp til? Har du opsøgt hjælp, men erfaret, at der kan være lang ventetid hos en praktiserende psykolog? Så læs videre.

Del dette indlæg

Psykolog uden ventetid.

Har du brug for nogen at tale med? Er livet sværere end det burde være? Oplever du Angst, Stress, depression, sygdom eller andre problemer, som du gerne vil have hjælp til? Har du opsøgt hjælp, men erfaret, at der kan være lang ventetid hos en praktiserende psykolog? Har du brug for en psykolog uden ventetid? så kontakt mig. Jeg tilbyder samtaler ligesom en psykolog – bare uden ventetid!

Psykolog odense kort ventetid

En psykolog med kort ventetid, kan du du lede længe efter. Imens du venter på en tid, tager problemerne omkring dig ofte mere og mere magt- desværre. Vil du vide mere om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut?

Hvis du leder efter en psykolog nær Odense uden ventetid- men samtidig er villig til at køre 20 min. i bil – kan jeg tilbyde dig en tid hurtigst muligt. Læs mere på psykoterapeut Odense.

Min klinik ligger midt imellem Svendborg, Faaborg og Odense – det er derfor nemt at komme til mig- uagtet hvilken af de 3 byer du kommer fra.

Mangler du en psykolog til parterapi i Odense? vil jeg anbefale dig at læse om Parterapeut Odense – jeg er nemlig også parterapeut.

… medlemskabet af Dansk Psykoterapeutforening er en kvalitetsikring på linje med de offentlige autorisationsordninger. En psykoterapeut har mindst en baggrundsuddannelse på bachelorniveau og fire års videreuddannelse til psykoterapeut. Dansk Psykoterapeutforenings uddannelser er certificerede.”

Psykoterapeut MPF

  • Jeg er uddannet psykoterapeut MPF. Dvs. at jeg min uddannelse er kvalitetsstemplet – jeg har den teoretiske og praktiske viden for at kunne hjælpe dig videre i dit liv. Du kan læse mere om narrativ terapi her eller om min uddannelse her.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan hjælpe dig, med de fleste udfordringer, som du møder. Stress, mistrivsel, sorg, lavt selvværd, parforholdsproblemer mm. Når du kommer i terapi hos mig, lytter jeg først og fremmest til din historie. Dine oplevelser, og dèt, som bøvler for dig. Gennem samtale hjælper jeg dig med at sortere og organisere problemerne. (ofte er det flere eller mange ting, der er blandet sammen, og så kan det virke helt uoverskueligt selv at gå i gang – for hvor skal du starte?) Læs mere om psykoterapi.

Børn og parforhold

Hverdagen kan blive presset for de fleste. Mistrivsel og mobning kan føre til skolevægring, som kan få konsekvenser for både barnets trivsel, indlæring, men også familieliv og arbejdsforhold. Det kan være en lang proces, hvis der er ventetid på hjælpen, imens problemet udspiller sig og tager til.

Jeg har gennem 15 år arbejdet som pædagog. Jeg har derfor stor erfaring i at skabe tillid til børn, og tale med børn. Så hvis du er i tvivl om dit barn bøvler med mere end ”bare almindelige udviklingskriser” så kontakt mig og hør mere om børneterapi. Jeg har også erfaring i at tale med unge mennesker, som i perioder oplever, at livet er svært. Kontakt mig og hør mere.

Når vores børn har det svært, smitter det af på os forældre. Det påvirker både familielivet og parforholdet. Jeg tilbyder både relationsterapi – samtaler, hvor hele familien deltager og taler om de udfordringer I oplever. Det kan f.eks. være sygdom i familien, eller konflikter, som har vokset sig så store, at I har svært ved selv at løse dem.

Måske har I som forældre styr på både børn og familien. Alligevel mangler I glæden i jeres forhold. De kærlige øjeblikke, hvor I føler jer set og hørt af jeres partner? Parterapi kan hjælpe jer til igen at genfinde hinanden og kærligheden.

Psykolog uden ventetid

Hos LB Terapi har jeg fleksible åbningstider. Jeg har åbent kl. 8.00-20.00. Hvis du/I har mulighed for at komme i formiddagstimerne er der stort set ikke ventetid. Ønsker I en eftermiddags/aften tid er der 1-2 ugers ventetid.

Så hvis du har mod på at kigge på de udfordringer, du oplever så kontakt mig på tlf. 26 39 38 24 eller udfyld kontaktformularen.

Ofte er 3-5 samtaler nok (afhængig af hvor meget magt problemet har taget i dit liv)

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hilsen Lise

Se også disse indlæg

konflikthåndtering i parforhold. Få hjælp til at tale bedre sammen med parterapi Fyn.
Parterapi

Konflikthåndtering i parforhold

Hvad har en ovn og et parforhold til fælles? Forleden gik vores ovn i stykker- og jeg kom til at tænke på parforhold! Læs mere for at finde sammenhængen 🙂

Hvad er vigtigt i et parforhold? Parterapeut Odense, Faaborg og Svendborg.
Parterapi

Hvad er vigtigt i et parforhold?

Hvad er vigtigt i et parforhold? og ikke mindst- hvordan opnår vi det? Læs min guide med 3 trin her.